top of page

Waarom De Caravan Makelaar

‘’ There is No Better Life than Camping Life!’’

De Caravan Makelaar is een initiatief van Roland van Rooy (eigenaar Caravan Centrum Bosschenhoofd) 

Al meer dan 20 jaar vervult Caravan Centrum Bosschenhoofd de droom van iedere kampeer liefhebber. 

Wij begrijpen dat het een heel gedoe kan zijn om uw caravan of camper zelf te verkopen. Waar begint u? Hoe bepaald u de waarde? Particulier verkopen kost veel tijd, geld en frustratie. Wij zijn hier om het u zo makkelijk mogelijk te maken! De Caravan Makelaar neemt deze belemmeringen voor u weg en geeft u de best mogelijk uitgangspositie voor de aankoop van uw nieuwe caravan zonder gedoe.

Door voor je op te treden als caravan/camper makelaar kunnen wij alles wat er bij de verkoop van je camper komt kijken van je overnemen. Wij begeleiden het hele proces, van de eerste inspectie en taxatie tot het sluiten van de deal en het regelen van de betaling.

Wij nemen alle zorgen die u als verkoper kunt ervaren voor u uit handen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken of u wel de juiste koper vind, dat er vreemde mensen aan de deur komen, en hoe u de juiste prijs voor uw caravan of camper bepaald. Een ander groot voordeel is dat u niet hoeft te onderhandelen, dit doen wij allemaal voor u.

Wij beschikken over een uitgebreide database van mensen die op zoek zijn naar hun ideale caravan of camper. Misschien past uw caravan of camper wel precies in hun droom.

Hebben wij een nieuwe eigenaar voor jouw camper gevonden, dan begeleiden wij de gehele verkoop en zorgen we ervoor dat de betaling veilig en vlot verloopt. Hebben wij uw caravan of camper verkocht? Dan ontvangt u binnen een week het bedrag op uw rekening.

 

Wil je meer weten? Bel ons of stuur ons een mailtje.

 

Meer weten? Mail ons!              
bottom of page